torsdag, augusti 06, 2009

Ingen-vagn-shopping

Igår var vi i Malmö o skulle köpa ny vagn, men den kändes inte alls som en bra vintervagn, speciellt inte sittdelen, den var hård o svår att ombona, dessutom var sufletten bara som lite vindjacketyg, kändes mycket fattig.


De hade inte ens liggkorgen - som man fick till, hemma så de var totalt utelsutet. Nä vi åkte o klämde på lite andra vagnar o fastnade istället för Crecsent Diva! Gud vilken skön modell, inte alls lika lätttippad som Brio Singen som jag var inne på också ett tag. Går dessutom att fästa hennes babyskydd på chassit, dubbla bra!
Men 6.500:- svider i plånboken, ajja vi får se, annars behåller jag såklart den vi har! Fast blir den såld så står vi ju utan, haha har den ute på tradera ju, knas.
Så det blev ingen vagn till Lilly men de blev lite kläder till henne istället, dom har ju rätt galna kläder inne på Coop Forum. Riktigt balla tillomed! Hittade två bodys för 129:- varav en med svampar, Sååå cool, o ett par fräcka sparkbyxor! O så hittade ja ett avgjutningset att gjuta Lillys hand o fot i - gips då. 30:- mkt billigt!
Gud va jag har fyndat!


Lilly testade en klämma...




Lilly satt o softade medans pappa grillade o morsan yrade runt me kameran.


Våra paddor o lillgubben

Inga kommentarer: