måndag, oktober 19, 2009

Loppis i Malmö igår, jag handlade inte en enda pinal. JO jag FICK en matstol till Lilly, sån vit, Antilop. Så nu har hon en hos farmor med!
Men andra utmaningar var det att tampas med. Eller ja. Vi hade ju GLÖMT lägga ner en flaska i skötväskan, så där stod vi med en termos med vatten o en dos med välling, att göra VADÅ med?

Tur som det var så hade jag tagit med en burk majs o potatispuré o sked osv. Tror ni dom har MICRO? NÄÄÄ.. Malmö Stadium mässhallar?! ( Där det ska vara http://www.varningforbarn.se/ mässa sista helgen i oktober, hur ska det gå?) Inte ens i restaurangen. Fasen så bortskämd man blir. Men HALLÅÅ??? Alla restauranger bör väl ha en micro? Hur som helst så fick det bli rumstempererad mat. Lilly åt den iallafall, :). Duktiga flickan min!

Glömde ju säga att lilla Towa också var med, o hennes far såklart o så Fidde självklart! (Mkt klart idag)



Jag har däremot inte sovit klart. Lilly tyckte de va dags o upp o hoppa kl 5.30. Så de va till o göra välling o hon somnade nu kl 7. På sidan. Såklart. (Nu va de fan klart igen)



Våra hyresvärdar e inte från denna världen allafall. Det är en sak som är säker. Vi har bott i denna lgh i lite drygt 5 månader. I 4 månader har vi haft DEM som hyresvärdar. Ja, de kan då inte sitt jobb, de e en sak som e säker. Drygat sej sen start, minst sagt. Målar om med oljefärg längs alla fönsterkarmar (heter det så? På utsidan allafall) Luktar ju inte alls starkt. BRA o förvarna kanske? Speciellt när man inte kan sitta inne i lgh pga lukten. Jaa.. sen har den ENA snott vår ouppackade grill som vi skulle ha i kolonin va de tänkt. Men nu har den "flyttat" hem till en av hhyresvärdarna. Sen när får man lov o ta saker utan o fråga? Inte ens då hade de fått ta den. Till saken hör också att här är 4 lgh. varav 3 är bebodda för tillfället. Svårt att fråga vems grillen är? Istället för o bara ta den? På vinden, hade vi ett föråd. Där ställde vi upp vår coola 60-tals stol i svart skinn, en annan antik stol o 2 röda äldre stolar. Vad gör dom? JO dom RIVER hela vinden, förråd o allt. UTAN att säga till, så nu används stoalrna som "arbetspallar" o är helt dammiga, smutsiga o förstörda. O så får man passa sej för det kommer tegelstenar från andra våningen, rakt utanför vår ytterdörr. Liksom den helgen de slipade golven från 8-22. Knappt man kunde va hemma. :( O så kräver de HYRESHÖJNING ovanpå allt det här? ROLIGT.

Gud vilken klagosång. Låter kanske inte så illa, det är så mycket mer, men just som har med DEM att göra, de gör mej galen. Och trött.



Hyresgästföreningen idag. Detta håller inte.



Nu ska jag ansluta mej till alla andra o sova mej tills det ljusnar.

Gonatt igen eller gomorron kanske.

Kommer nog in nån bild senare med.



Glöm inte o KOMMENTERA :D tut.

Inga kommentarer: