torsdag, november 05, 2009

25år o en dag.

Dagen efter min dag. Ja då blev man 25 år igår. Inte klokt vad tiden går, nu e man närmare 30 än 20. Men man blir nog fan bättre med åren.
Lilly har varit förkyld nu en vecka men det har börjat ordna upp sej nu! SKÖNT! O nu äter hon bättre igen också. Det har ju varit lite si o så med det. O rutinerna e ju bara till o kasta i sjön.

Så det blir att börja om på den fronten med men det ordnar upp sej när hon e helt okej igen. Hon äter allafall sin gröt på morgonen o sin middag till lunch sen brukar det bli Mild Havrevälling på eftermiddan eller så blir det gröt, beroende på om vi e hemma eller inte. Sen blir det en dos till innan hon somnar för kvällen. Tycker det är rätt okej ändå. Går 4-5 timmar mellan varje mål. O så har hon slutat spy så mycket. Men det beror nog på den fasta födan. BRA LILLY :D Min lilla pludda!

Hade lite kalas igår :) inget märkvärdigt, men fick jättefina presenter! TACK så mycket! O en byrå till Lillys kläder. Jättefin, ska inreda den snart tänkte jag. Krävs ju lite engagemang liksom. O nu e de dags för 74 kläder med här. 68 bodyn hon har idag börjar bli lite kort både på längden o i armarna.

Nä nu e hon hungrig min lilla ängel!
So long.
För några dagar sen...

Inga kommentarer: